3 robots iwally

Gevaren en bedreigingen op het WWW:

Virussen Spyware Malware Hackers Botnets Trojans Ransomware Backups

Een backup hebben van onze data, iedereen weet dat het belangrijk is. Maar niet iedereen heeft een backup helaas. Daarvoor zijn een hoop verschillende redenen, maar nu heeft u echt geen reden meer.

Bij Hubic krijgt u namelijk 30 GB online gratis opslag voor al uw documenten, data en andere data als foto's. Het programma is geschikt voor zowel Windows en Mac, als IOS en Android. Je kunt bij Hubic dus heel wat opslaan, en mocht de 30 GB niet genoeg zijn, dan hebben ze een zeer goede prijsstelling voor pakketten.

Zo krijg je voor 10 euro per jaar, 100 GB online opslag krijgen bij Hubic! Dat is een zeer scherpe prijs. Betalen per jaar of per maand. Het programma werkt zeer eenvoudig en dat wordt hieronder verder toegelicht.

Als eerste hebben we een account nodig, door hier te klikken kunnen we die aanmaken, Gratis 30 GB online opslag Let op laat de code, GPJWXQ staan, deze is voor de extra 5GB (normaal krijgt u namelijk 25GB)

Na het aanmaken van uw account, ontvangt u een bevestigingsemail. Hierin dient u uw account te activeren. Na het activeren kunt u het programma gaan installeren op uw laptop of computer. U kunt het programma downlaoden op de volgende website, hubic downloaden voor Windows & Mac OSX

Na het programma te hebben gedownload, kunt u het programma installeren en dient u in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Het programma maakt hierna een map aan in uw gebruikersmap, waar u net als bij Dropbox bestanden in kunt plaatsen. Alle bestanden die u plaatst worden hierna online opgeslagen als zowel op uw PC. U heeft hiermee een back-up van uw data.